1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



27 May 2017
Happy Fasting To All @2:56 pm | 0 individual(s)

Hasil carian imej untuk Happy fasting gif
Assalamualaikum..
Happy fasting everyone! Marhaban Ya Ramadhan. Semoga ramadhan tahun ini, menjadi ramadhan yang penuh berkah untuk kita semua. 

Jangan ponteng ponteng puasa tau. Dah besaq kan? Hahaha. Kena jadi budak baik yer

Hee, tak sedar kan sekarang dah nak masuk bulan enam dah. Cepatnya masa berlalu. Macam rasa baru jer semalam new year. Tup tap tup tap dah separuh tahun 201k dah. Okay nak bagi tahu pasal puasa tahun ni. Hahaha, kalau di ingat balik tahun lepas seminggu sebelum puasa tahun lepas dapat puasa kat sabah dengan family before balik ke Sarawak sebab time tu masih study lagi kena balik Kuching ada Final Exam.

Lepas final exam tu kena fly to Kuala Lumpur pulak untuk praktikal bagi memenuhi syarat bergraduasi. Nak tahu tak tahun lepas lah tahun yang saya rasa sedih sangat tapi bahagia. Tahun lepas juga merupakan tahun yang hmm dua kali raya dua kali juga kena jadi anak perantau. Pergh, sedih gila rasa masa tu. Nak balik tapi bila tengok tiket flight, huhuhu macam nak pergi Umrah harga tiket masa tu. Menangis tak berlagu je dan hanya mampu belek belek je la website airasia tu sebab nak beli tapi tak mampu.

Tapi.. Raya Aidilfitri tahun lepas saya tak keseorangan. Raya dengan keluarga sissy. Takbir tu je rasa sebak sikit, hehehe sedih gila rasa sampai mengalir galir airmata ni tau. Tapi gagahkan jer supaya sissy tak cakap aii ni cengeng -,-