1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



26 September 2011
Unfortunately I have :'( @3:56 pm | 31 individual(s)

بسم الله الرحمن الرحيم
// Menaip entri ini dengan penuh rasa sedih yang teramat sangat // :'(

"WELCOMTO MY SECOND BLOG"
Ini merupakan Blog Baru. Ditubuhkan pada 26/09/2011, jam 04:05pm.
Disini kiterr nak mengumumkan, bahawa request akan di tutup untuk sementara waktu. Tapi kita janji akan buka semula untuk kemudahan awak-awak ^^ Sekian Terima Kasih.
Ni laa belog yang kita maksudkan tuhh :/
Dah tengokk gambar dekat atass tu? Tauu tak tauu tak, tentang perkara ni? If tak tau, satt kiterr nak mula kan cerita. Okeyy macam ni, sebenarnya gambar dekat atass tu merupakan belog kiterr lahh wak yang paling-paling kiterr sayang. Awak tauu itu kan kan? Blog tu jugak merupakan 1st belog kiterr tauu. Tapi malang nya, belog tu kini hanya tinggal kenangan untuk kiterr jak. Sebab apa? Now, belog itu bukan dalam kekuasaan kiterr lagi. Kini belog tu di bawah kekuasaan "Orang dari Surabaya, Indonesia iaitu HACKER" yang mengambil semua website-website kiterr. Sedih tak? Huhu mesti laa sedih, My sweet belog tu di tubuhkan tepat pada tarikh lahir kiterr yang ke 17 pada tahun 2009. Da tiga tahunn weee. Now, kiterr hanya berharap supaya orang yang bergelar HACKER tu pulang kan semua website-website kiterr yang di telah "godam" nya. Huhu seriuss, kiterr rinduu nak Updated belog biruu kiterr tuu. Follower? and one morething, if kiterr buad akaun baru dan itu bermakna follower kiterr juga mempunyai bilangan yang kurenggg! My 1st belog dulu mempunyai tak silap 985++ yang tu kita tengok time last updated entri laa. Dan kini? :/ Huhu Bila agaknya kita akan dapat semula website kiterr tu ya? -,-' Korangggg ! Kiterr nak jugak, semua website-website kiterr tuuuu ehh. HACKER ohh HACKER tolong laa pulangkan semula my website tuhh :'(
Laman FACEBOOK? Ni juga merupakan HACKER. Hacker ni hacker yang sama mengambil akaun blogspot kiterr yang dekat atass tu. Seperti yang sedia maklum, Akaun Facebook ni juga kini tidak lagi kiterr yang pegang/kuasai. Kini, Hacker tu jugak yang kuasai. Dekat three weeks hacker tu kuasai. Kiterr berharap supaya hacker tu tak buad yang di luar jangkaan kiterr lahh. Sangat berharapp sangat! Sebab dalam akaun facebook tu kiterr mempunyai 52 Album. OMG, banyak kan? Tapi kiterr private dari orang. Yang garis kotak-kotak merah kat dalam gambar tu merupakan kawan-kawan yang support kita supaya bersabar. Kotak garisan hitam pula, merupakan Komen dari irna yang real. Huhu, sedihnya kan, mengomen dalam akaun facebook sendiri -,-'
Di sini irna nak minta bantuan daripada semua blogger yang irna sayang ni. Kita nak minta tolong kepada semua untuk "REPORT" Facebook ni IRNAA CHIIKAROXIIRNA iaitu facebook irna yang kena HACKER tu. Caranya, pergi "REPORT/BLOCK" lepas itu tanda atau tick ayat ini "This profile is pretending to be someone or is fake" kemudian pilih "Does not represent to a real person". Saya harap, dengan cara ini sedikit sebanyak dapat membantu privasi saya. Terima kasih kerana sudi membantu kita ya. Hanya Tuhan dapat membalas atas semua kebaikan anda ^^
"Invalid ID or Password. Please try again using your full Yahoo ID". Agaknya apa anda rasa bila anda bagi masuk ID then Password dia jadi macam tu? Mesti terkejut besar kan, kan? Erm, macam tu la jugak apa yang kita rasakan. Seriuss, irna sangat terkejut bila tengok macam tu. Nangis? Sikit laa, cuma irna tak tipu rasa terkilan, kecewa, sedih semua tu memang ada. Siapa tak rasa hampa bila semua website dia kena godam kan? Apatah lagi, semua website tu da lama di buad dan tak pernah di ubah. Alamat surat menyurat pun melalui website tu jak. Now, seriusss irna bengang tak tauu mau buad apa. Just waiting :/

My 2nd acc Real Blog ----->> Ceritera Budak Chikarox ® 
My 2nd acc Real Facebook ----->> Irna Ahmad ©

Link di atas merupakan website kita yang baruuuu.
Perkara ni merupakan yang kedua kali kita kena. 1st tu kita boleh handle, tapi kali ni, tak dapat! Sebab, Hacker ni mempunyai "virus" yang sangat kuad untuk dilawan. Kepada awak awak semua, jika nak elak dari berlaku pada diri anda "Sila Tukar Password anda dengan sepanjang-panjang yang boleh". Sebab dari situ hacker dapat mengesan dan mula untuk mengodam semua website anda.
Awak, doakan supaya kita dapat semula akaun Yahoomail, blogspot, google dan facebook kita ya. Bukan apa, kita takut sebab semua data-data peribadi kita semua ada kat dalam tu. Seriussss, kita sangat-sangat takut :'(
And and and one morething, kita nak gi tauu yang kita akan stop blogging and abaikan semua pasal hacker-hacker tu. I think if diorang baik hati, diorang pasti akan bagi balik jugak kenn? huh nvm. Alalala untuk two month ni je. Sebab kita kena focus on EXAM STPM. Mesti semua dah tauu kann? dalam banyak-banyak peperiksaan, Peperiksaan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) laa yang paling-paling susah. So, kita kena Study Smart, lebih Hard, Be, Do and Get the BEST untuk jawab soalan-soalan MAUT tu nanti. Huhu Seriously, kitaa takuttt gilerr weeyh. Btw, awak-awak Doakan saya supaya senang dan mudah menjawab soalan-soalan itu ya :)

Habiss jak EXAM Irna nak buad CONSTEST ! Siapa nak JOIN sila angkat kaki, haha . Btw, nanti jangan lupa join & sebarkan kat kekawan yang lain tau. Hadiah LUMAYAN? Don't worry lah, mesti ada punya namanya juga contest kenn ? So, tunggu kedatangan contest yang akan Irna buad tu. PERTENGAHAN DISEMBER, I Promise okay!!

Labels: