1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



01 December 2011
Contest I Love My BFF @11:42 pm | 46 individual(s)



..بسم الله الرحمن الرحيم

WELCOME TO THE FIRST CONTEST CHIKAROXIRNA

"Contest I Love My BFF  "

Yeeahh, Ta raaaa !  Ini lah "Contest Pertama Chiikaroxiirna" yang saya maksud kan tu. Just a Simple Contest and to strengthen ties with each other. Follow the steps okay (:

http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/contest1erna.png
Click this picture then copy :)
Syarat-syarat :
  • Tiada sebarang paksaan menyertai peraduan ini.  Terbuka kepada sesiapa yang sudi sahaja.
  • Wajib ada blog dan Warganegara Malaysia.
  • Wajib Follow blog "Chiikaroxiirna".
  • Copy gambar Contest di atas dan paste dalam entri korang. Kemudian link kan dekat gambar tersebut ke blog "Chiikaroxiirna".
  • Dalam entri korang serta kan hanya satu gambar yang paling awesome bersama Bff korang. Tak kisah lelaki atau perempuan ramai atau tak (Yang penting Bersama Anda sekali dalam gambar tu). Then korang dikehendaki cerita sikit pasal Bff korang tu. (Jumlah patah perkataan terpulang dari korang, tiada limit)
  • Tag kan kepada  3 orang follower korang. Then make sure, mereka mengetahuinya.
  • Dah siap. Sila Tinggalkan link entri "Contest I Love My Bff" korang di ruang komen bawah entri ini. (Lovely Notes)
  • Jika penyertaan kurang dari 30 orang secara automatik "Contest I Love My Bff" ini akan TERBATAL.
  •  Semua syarat adalah Muktamad. (Sebarang pertukaran akan di beritahu dari masa ke semasa)
Hadiah :
  • 1st Prize : Topup 15 ringgit berserta hadiah misteri.
  • 2nd Prize : Topup 10 ringgit berserta hadiah misteri.
  • 3rd Prize : Topup 5 ringgit berserta hadiah misteri.
Pemenang akan diadili melalui :
  • Gambar yang Awesome bersama "Bff".
  • The Best Story About You and your "Bff". (Interesting story, and not too long)
  • Pemilihan pemenang 100% lagi daripada K.A.M.I
Tarikh tutup :
  • UPDATED, tarikh tutup Akhir Bulan Januari 2012. Pemenang akan diumumkan pada  12 Februari 2012.
Okay ! To start this contest, I want to tag some bloggers (Picked from shoutbox and some from my heart^^)
P/s : That's all. Hope that you all willing to join this contest. Moral of value, saya buat peraduan ini untuk mengeratkan lagi hubungan sesama bloggers okayy. Dengan itu, saya nak hadiahkan lagu bestt yang percuma ini khas untuk korang semua (Lagu yang penuh dengan makna mengenai persahabatan)
Sekian, Terima kasih   

Labels: