1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



17 December 2011
Freebies : Header @5:06 pm | 5 individual(s)

بسم الله الرحمن الرحيم
Heyy heyy awak !! Hari ni MOOD kita okayy tauuu. Happy sangatsangat ! Hehe disebabkan hati kita banyak senang hari ni, kita nak bagi korangg semua, Freebies Header. Huhu penat jugak nak buadd edit ubah-ubah semua tuuu. Tapi, demi awak-awak semua kita ikhlas dan rela membuad nyaa. Hihihihi. Finally, korang boleh ambek , yang mana saje yang korang sukaa . Then bila dah amik tuu, Dun forget to tell and please credit to me okayy :)
Width : 790
Height : 400
Bersambung dengan Body
 http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/HeaderBlue.png
 http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/HeaderGreen.png
 http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/HeaderOrange.png
 http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/HeaderPink.png
 http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/HeaderPurple.png
http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/HeaderYellow.png
 Lastly, nak mintak korang pergi sini TEKAN NI (:
Sorry laa awak. Sebab kita edit takk chantek chomel mana pun. Tapi kita buadd ikhlas untuk awak semua^^

Labels: