1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



23 December 2011
Freebies : Icons cute emotion for shout @2:54 pm | 0 individual(s)


Okayy !! Hari ni, malam ni, saat ni dan whatever haha Irna nak bagi freebies lagi tau? Nak? Ta nak, sudah ! Tak paksa okay. Haha kidding only ye. Cik-cik, encik-encik jangan marah nanti konfem cepat tuoo. Opsss ! salah lagi, hehe jangan terasaa yee. (banyak membebel pulak aku ni kan?) Hahaha, k/fineee memang pon hehe. Kali ni freebies Irna ialah "Cute Emotion for Shoutmix, shoutbox, Cbox or macam-macam lagi lah chat-chat ni. hehe, kesah pulak? Haha, okay nak? JOM..

 http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/04.png
 http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/06.png
 http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/07.png
 http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/08.png
 http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/05.png
 http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/01.png
 http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/03.png
http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/02.png
Yang ni bonuss untuk korang semua. Suka tak, suka ta dak ni?
http://i1106.photobucket.com/albums/h366/irnaa1/Smart%20Tutorials/Hello.gif
Tutorial for this Freebies kat SINI. Nak ambil icons chomel chomel ni, g tau okay? Sayang awak semua, muaaahhh <3

Labels: