1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



17 December 2011
Happy Birthday To Youuu. @12:37 am | 0 individual(s)

..بسم الله الرحمن الرحيم
// Enam Belas Disember Dua Ribu Sebelas //
Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to Muhammad Fuad a.k.a My Hubby the buchuk happy birtday to you !! HAHAHA
Happy Birthday My Prince !! Wish I could give you the moon, sun and stars. I love you today and always. You are forever in my heart.
Sorry !! SERIOUSLY, kiterr bukan lupa birthday youu lahh hehe saja jak nak tengok respon youu macam mana. I kan dah wish sebulan sebelum your birthday? Tak kan tak engat kod? Rupanya menunggu message jugak ehh? Alaaaa, of course i engat birthday you, youu kan My Prince ZOMBI, takan lah i tak engat. Apa-apa pun jangan merajuk pulak and jangan engat kiterr lupa your birthday okay. I promise i akan selalu engat hari lahir youuu walaupun bila suatu hari kalau kita dah tak da jodoh then terpisah huhu -,-‘. Jangan sedih-sedih okayy, I tak message tak bermakna I lupa dan I senyap tak bermakna I tak sayang. You kan dah tahu my attitude macam mana. So, please understand me okay. Btw, I selalu engat lah, trust me. Yesssss !! I senantiasa akan engat your birthday.

GIFT? Bukan dah bagi ka? Haha, Picx I tu lahh hadiah birthday youu. Hehe bukan senang nak dapat picx I tau. Haha Nope lah. GIFT SPECIAL? Sorry again, tak dapat bagi tepat pada time nya. Huhu, ada sebab-sebab tertentu. Sorry okayy !! But, I Promise akan send jugak. Just waitt yaa !! Haha. Mesti tak sabar nak terima kenn? -..-
"I will always love you, I will always care, I will always be there for you, You’re always in my prayers, Happiness and Love on your Birthday. I love you, I am afraid to lose you Muhammad Fuad."
 Your SweetHeart. 

Labels: