1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



30 December 2011
Hari Pertama Kerja (: @5:09 pm | 0 individual(s)

Assalamualaikum (:
Photobucket 
Awak, hari nih 1st day kiterr bekerja. Dahh tauu okay, if tak tahu lagi sekarang kiterr g tahu ye cik kak cik bangg sekalian. Hehehe. Apa yang kiter dapat 1st day workingg? Wahhh ! banyak beb, haha. Engat masih jadi anak didik lagi rupanya masok-2 je terus bukak "counter" okay. Counter berapa? Counter tigaaa, youu knoww. Ngee, seriuss customers kiterr ramai gilerr hari nihh. Fuhhh !!

Tapi, dun wury kiterr tak kisah lah semua tuhh, dah namanya bekerja mestilahh penat/letih kann? Egt boss ke duk senang - lenang kat "Supermarket" tuhh Haahaha. Kalau lahh "supermarket" tuhh Makbapak kiterr yang punya kan bestt, bolehh duk senang lenang jak goyang kaki. Huhuhu k/finee ianya hanya dream -,-' //

About "Capital J" tuhh? Sorry to say lahh kiterr keja kat sana bukan nak BER-gedik yee. Just nak hilang keboringann yang melanda diri ini okayy. Capital J tuhh, lantak lahh malas nak pikir tentang dia biarlahh kecohh supermarket tuhh duk mengata kiterr. Who care's !! Untuk makluman yang lebih lanjut kiter dahh ada My Zombi okay. I love very much him, so jangan nak buad gosip plak kat supermarket tuhh. Herhh busybody betol lahh orang kat sana tuhh.
Zombii, biarpun ada si "Capital J" tuhh youu tetap still in My Heart. Kiterr nak youu tahu itu. Okay? Kiterr sayang kat youu, biarpun youu jauh youu tetap kat hati kiterr. Tak pe, biar lahh orang nak kata kiterr kat sini. Hati kiterr tetap ada nama youu. Sayang awak zombii :3