1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



27 December 2011
Last Week for 2011 @4:43 pm | 0 individual(s)

..بسم الله الرحمن الرحيم

Dream? Haaaa, pejam celik pejam celik tak sedar tahun 2011 dah nak berakhir lagi kan? Tak sangka cepat betol masa berlalu nohhh. Untuk makluman anda jugak, ni merupakan minggu terakhir bagi 2011  tauu (cehh cehh ! skema gilerr ayat kiterr kan wak? Haha) Biar lahh kesah pulak dierrr? Hehe :3

Ceriterr tentang AZAM ni kann, t'engat plak azam yang lalu nak kahwin dengan "Anak Putera Raja", Haha ! Siapa lahh anak putera raja tu yaa? Sampai sekarang tak jumpa-2 hehe. Dreams kodd? Mengarut gilerr lahh kiterr ni kan wak? Haha, biarrr lahh werkk. And now citerr kiterr dahh lari dari tajuk lahh pulakk, kuang kuang kuang. Atotoiii :P Awak.. Azam/impian tahun depan awak ape? Nak share dengan kiterr tak? Awak baik, mesti nak share dengan kiterr kan kan? Hehe.. nak share baik, If tak nak okayy kiterr tak paksa. Kiterr tahu itu tak baik hihi ^^

Okay, kalau dah nak tahun baru itu bermakna cuti sekolah jugak dah nak berakhir ! Dahh puas bercuti, melancong sakan sweety-sweety kiterr ni? Mesti bestt kann? Haaa, now tinggal berapa hari ni je nak sekolah kan. Kesian kat adik-adik yang kat sana tu. Tapi tak pa, kiteerr pikir kan adik-adik yang kat luaq sana tu mesti tak sabaq jugak nak sekolah kan? Maklum tak sabar nak jumpa kekawan yang lain. Kan kan? I know that. So how? Adik-adik dah lengkapkan semua keperluan sekolah untuk tahun 2012 tak ni? If belum, okay hujung minggu ni cepat g lengkapkan ek. Tak silap persekolahan akan bermula 04hb Januari 2012. Hehe tahu pulak? Kiterr tahu sebab Kakak kiterr "Teacher" so kiterr tahu lahh (saja jadi busybody sikid) hehe.
Zombii, lama gilerr hang tak message kiteerrr. Saja, nak buad kiterr rindu kat hang ehh? Jahat nohhh. Busy memanjang nampak? Atauuu cari "girlfriend" baru? Huhu if kiterr tahu itu terjadi, SUMPAH kiterr nak tumbokk hang sampai lebam-lebam HAHA. (Kiterr tahu hang SETIA, tu sebab kiterr I Love So Much Kat hangg Zombii. Tahu tak?)
Mood : Feels a dreamer.

Labels: