1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



29 December 2011
Ombak Rindu The Bestt ! @8:08 pm | 0 individual(s)

Assalamualaikum (:
Heyyy awak.. Awak dahh tengokk "this Movie"? Alaaa, konfem dahh kenn? HAHA kiterr tahu kiterr dahh ketinggalan zaman. SUMPAH ! Kiterr maluu. Haaaah, whateverr lahh. Awak, bestt kann jalan ceriterr movie nihh? Nangis takk? Elehhh, mesti nangis nonton movie nih kann kann? Haha tak nakk ngakuu pulak. Hahaha, malu lahh tuuh. Cehh cehh cehh, tak payah maluu lahh sebab kita serupa, hihihi

Kiterr tengokk this movie, semalam lahh wak. Fuhhh ! Ramai gilerrr orang kat tawau yang pegi semalam tengok movie nihh. Tapi tak sampai " Juta orang lahh" hihihi. Nak tahu tak sebab apa ramai orang malam tuhh? HAHA sebab tiket wayang murah, RM5 jak if Hari Rabu. Murahh kann? Kat sebelah semenanjung berapa? Sama jugak ke? Hehe, Semalam kiterr pegi tengokk this movie jam 06:45PM-08:45PM lahh. Lama kan? Yeappp dua jam kiterr kat dalam tuu. Kiterr, tak pegi seorang-II lahh kiterr pegi dengan family beramai-ramai baru siyokkk. Hehe, ada lahh dalam tujoh lapan orang. Ramai kan? Hehe

Sorry lahh, kiterr tak ceriterr About This Movie kat entri nihh. Sebab, bila awak nak tengok movie tuhh tentu tak bestt dahh. So, siapa-siapa yang tak pergi tengok lagi "Movie Ombak Rindu" tuhh, cepat pegi tengok kat pawagam yang berdekatan. SERIOUSLY, movie nihh BESTTT !! Tak rugi awak-II semua bayar tiket wayang tuhh. SUMPAH ! Bestt. Another, jangan lupa bawa tisu banyak-II Hehe. Takut Air mata tuhh berguguran plak. HAHA

Lastly, nak bagi tahu nihh. Persembahan lakonan daripada "Aaron Aziz", "Maya Karin" and especially "Lisa Surihani" verryy AWESOME lahh. Mantapp gilerrrr. Dan setakat nihh "Movie Ombak Rindu" jugak telah mencatat punggutan yang tertinggi setakat ini tauu. Tu lahh serius wak, bestt diorang berlakonn. So, apa lagi cepat cepat pegi tengok ek. Okay, Selamat Menonton (:
ILoveyouu and I will Missyouu Zombi.