1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



29 December 2011
The onset of my life @8:17 pm | 0 individual(s)

Assalamualaikum (:
Photobucket
Hyee awakk, bestt gilerr cerita "Ombak Rindu" semalam. Siapa tak baca entri kiterr lagi tentang movie tuhh, TEKAN SINI. Hehe nak tau takk esok kiterr dah kerja lol. Haaaa, ape dah kerja.. kat mana? Hermm, kat tempat duluw jugak lew.  Kat situ je tepat yang dekat at My Home okay. Hehe, tak kisah lahh kat mana yang penting kiterr tak boringg kat rumahh. SUMPAH ! kiterr dahh boringg tauuu, hampirr nakk giloo dahh nihh. HAHA, tengok tu ada ciri-ciri nak masok "tanjung rambutan dahh ken?" Eeuuuw, manada. Tak da ponn. Hehe

Awakk, nak tahu lagi ker? Tadi kenn, ramai gilerr orang kat BANDAR TAWAU ohh. Sebab apa? Laaahh, musim sekolah kan dahh nak mula dahh mesti lahh ibubapa adik-II sibuk sakan nak shoppingg barang sekolah diorangg. Herrh ! Ape laahh awak nihh, lupa ehh? Hehe, maklum lahh next year kiterr kan dah tak bergelar Pelajar Sekolahh dah. Rinduu pulakk masa zaman persekolahan nihh, akhir tahu je konfem gilerr shopingg barang sekolah. Perfect ohh, satu benda pun takda tinggal. Semua serba baru gilerr, HAHA, anak + adik manja memang macam tu :P

Lastly, kiterr akan ambil "Lesen Memandu" lahh wak? Wahhh, bestt kann. Kakak kiterr yang "sponser" semua tuhh. Maklum lahh adik perempuan bongsu dia kan, mestilahh kena sayang. Hehe, jangan jeles-II tauu doseee. Tadi baru jak kena daftar dan urus semua yang penting-II. Huhu, Excited jugak lahh. Konfem bulan ni kiterr busy yang teramat sangat, sebab urus lesen memandu tuhh, then kerja lagi. Ayoyoo, tidak ke penat/letih tu? Sayanggg, mesti lahh penat tapi dun worry Insya-ALLAH kiterr kuadd buadd semua tuhh. Always pray for me okay? ^^
Zombii, esok kiterr dahh kerja dah. If kiterr tak TER-balas message and callig dari youu, youu jangan marah kiterr ek? Kiterr, selalu egt kat youu setiap "Jam", Minit, dan "Saat" tauu. Youu tahu itu kenn? Nanti bila kiterr "Free" kiterr pasti akan message/calling youuu. Just wait, okay Biee? Sayangg awakk Zombi, Happy New Year for youu  (:

Labels: