1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



23 December 2011
Seriously I'm Boring @8:16 pm | 6 individual(s)

..بسم الله الرحمن الرحيم
// Seriously I'm boring tahap gaban weeehh ! //
Abaikan gambar budak gedikk ni yauwww, HAHA
Hari ini lepak, pulang lambat yauuw. Weeh tahu tak kini "kebosanan" melanda diri kiterr lahh wehh ! Sumpah, kiterr memang boringg gilerr sekarangg. Kiterrr tak pergi melamar kerja lagi lahh wak, tu sebab kiterr boringg. Sebab kiterr pikir macam masih awal lah pulakk. Kenn? Tak "enjoy" cuti lagi nihh. Herrrh ! Enjoy lahh sangat -,-'. But, kawan-kawan kiterr semua dahh kerja kat "kentucky fried chicken". Waauuww! Awesome, hari-hari lahh diorang makan makhluk yang bergelar "ayam" tu kan kan? Haha, nope lahh tu bukan restoran makbapak diorang suka hati nak makan dekat situ hehe.

Btw, I think tomorrow macam mahu melamar kerja jugak sudah bha. Sebab tak tahan bosan duduk rumah dohh !! Kalau  lahh duduk rumah duitt jatuh dari langit kan baguihh, bolehh hari-hari g shoppingg so tak lahh boringg. Haha, mimpi je lahh youuu or me hihi. So how? Esok nak g melamar kerja tak? Kerja ke tak? kerja ke tak? Rasanya "yeaahhh" kod?! Hermmm, malas lah pulakk. No no no !! Yeeessssssssss, maybe esok kiterrr g melamar kerja dohh. Lagipon kiterr dahhh tak tahu nak buad apeee dahh dalam rumah kiterr ni. Boringgg, boringggg, boringgggg gilerrrr !!
Mood : Feeling like crazy -..-'