1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



18 December 2011
Tamatnya Zaman Persekolahan ku (: @12:54 am | 0 individual(s)

..بسم الله الرحمن الرحيم
//Menaip entri ini dengan rasa nak melompat sebab happy//
My CONTEST still OPEN. Want to JOIN ? Click this..
Alhamdulillah.. Exam STPM kiterr baru ja berakhir sebentar tadi. Awak tahu itu kan wak? Tapi perkara yang paling penting, weeyyh nak tahu takk, kini kiterr tidak lagi bergelar P.E.L.A.J.A.R !! So, next year kiterr dah tak pakai dah baju putih, skirt putih tuu dah. Haha, simpan di dalam stor la jawab nya hehehe.. Seriously, kiterr dah bosan dah guna seragam sekolah putih tu weehhh !! kiterr dah bosan jugak guna kasut hitam yang sama jak g sekolah. hehe
Haha, cikgu kiterr ada kata nanti kamu mesti rindu jugak dengan baju tu, rindu suasana dalam kelas, rindu bergaduh ponteng kelas, rindu bertogeh, rindu bergosip kalau pagi-pagi dan yang paling penting rindu tido dalam kelas and bla blaa blaaa lagi laa. hihihi
Yessssss !! Betul kata cikgu kiterr tu wak, tapi kini kiterr dah bebas (bebas sebab tak bangun awal pagi da, kuang3x) Pulak ken ? -,-' haha. Jadi sekarang kiterr akan merempat nine month okay, sampai result keluar. OMG !! kiterr tak tahu nak buad apa wehh selama nine month tuh. Kerja, kat mana? Setakat ni kiterr belum terfikir lagi nak kerja lah, sebab ada hal-hal tertentu lah. Tapi yang pasti kiterr akan kerja jugak, hehe nak tambahkan pendapatan lah katakan. Daripada duduk rumah baik kerja ken? Dapat jugak duit. (Saya budak baik, malas nak susahkan ibubapa) haha baik lah sangat kenn? Haha (:

Lastly, kiterr akan merindui suasana persekolahan, rindu kawan-kawan seperjuanganku, rindu suasana kena denda, rindu suasana perhimpunan nyanyi lagu sekolah, rindu kena marah orang yang paling kiterr sayang semasa kat sekolah iaitu cikgu kiterr lah, rindu makan kat kantin, rindu aktiviti sukan sekolah and banyak lagi lah. Kalau nak bagitahu semua alamat tak abis lah cerita kiterr kann, haha  :P

Labels: