1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



20 December 2011
Which one should I choose? @1:17 pm | 0 individual(s)

..بسم الله الرحمن الرحيم
// Menaip entri ini dengan fikiran yang bercelaru dua hati sambil menghitung masa //
Tink tink tinkk !! Sambil mendengar bunyi masa jam berlalu lalu berfikir "Which one should I choose?" Smart tak TITLE kiterr wakk? Seriously, kiterr tengah bengang sekarang. Kepala kiterr terlalu berserabut macam mau hantuk di dinding jak. OMG, tidak !! Haha orang giloo je tu hantuk kepala dia di dinding kan, kan.. Alamak, cerita kiterr lari dari tajuk lah pulak haha. Okayy macam ni, sebenar nya kiterr nak cerita pasal "Working". Youu know that workingggggg? Tapi kiterr tak tahu nak kerja apa dan dimana. Itu sebab tajuk kiterr macam tu. hehe

Maklum lah kiterr kan baru Budak Lepasan STPM 2011. So now bambongan terhormat lah di rumah. Kawan-kawan kiterr semua sibuk mau melamar kerja. Kali kebosanan jugak di rumah ya? Haha same with me lah genk. Ada yang round bandar sampai berjam-jam untuk melamar kerja ohh. Sanggup kan? Mesti lah baa sanggup, daripada jadi gila di rumah baik cari "money". Ada jugak kemasukan hehe. Go vacation-leave? Alahaii, kami bukan "Anak Dato" "Anak Artis" kesian. Kami orang biasa ja yang tidak seberapa "Femes" ni. Memang lah time-time sekarang ni untuk bercuti tapi not this year kod? InsyaAllah next year. Doakan jak kiterr supaya cepat kaya ye wakk? jadi boleh pergi melancong nun jaouhh di sanaa tuhh. Aminnnnn, Hehe.

I want to work where? Kiterr pun tia tau. Dua hati jugak sekarang ni. Sekejap mau kerja di tempat dulu sekejap tidak. Sumpah sekarang kiterr terlalu pening weeeee !! Kawan kiterr yang dulu mau sangat kiterr kerja cashier balik di situ, tapi takut kenangan lama akan berputik kembali lah pulak -..-'. // Yeaapp, kiterr takut perkara itu terjadi. Kiterr sangat-sangat takut. Tu sebab kiterr dua hati sekarang. Kerja tempat lain? Aduhai, masalahnya tempat tu jak dekat dari rumah kiterr. Kiterr takut kerja jauh-jauh, balik malam sunyi suram pulak tu. Adeh takut ba joo. Ngeeee !! Kiterr bengang, bengang kiterr sama ada kerja atau duduk di rumah je -,-'

Baa apa pun tengok lah nanti apa kejadiannya. Haha sama ada kiterr kerja di situ atau di sana di atas ataupun dibawah. Tunggu dan lihat jak lah yaa. kiterr harap kerja yang kiterr pilih dapat memberi manafaat kepada diri ku. Doakan kiterr yaaa wak? 
I love and I miss youuu zombiii !! Sorry sebab selalu tak jawab calling dari youu. Nak jawab tapi tak tau nak cerita pasal apa. Lagi satu youu suka merepek/merapuh bila dah bercakap tauuu. Tu yang malas nak sembang Haha. Opsssssss !! Sorry My Zombii.
Mood : Headache -,-'

Labels: