1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



29 January 2012
Already ended, okay? @9:49 pm | 0 individual(s)

// Menaip entry, dengan mood stabil hehe //
Photobucket
Assalamualaikum (:
Hello !! Dah seminggu saya tak update blog nih kenn, rinduuuuu rasanya. Hari nih dapat updated sebab saya pulang awal. Kan saya "shift morning" tadi so balik pukol 6.30pm lahh. Happy rasa tauu, hehe tadi pun mood macam nak tak nak pegi kerja ja. Tapi disebabkan saya nih "budak baik" (konon lahh, hehe) tetap gak saya pegi kerja. Baik kenn saya nih, wak? ^^

Awakk, nak tauu? Now, saya tak risau tak nak nangis-II dah about "capital J" tuh dahh. Banyak abang-II kakak-II and staff lain support kiterr untuk bersabar dengan dugaan nih. Sebelum nihh kiterr ada terfikir nak "resign" dah, surat pun dah siap taip tapi bila fikir balik if kiterr resign bermakna kiterr kalah dengan "capital J" tuh. Betul tak? Diorang kata takan lahh sebab dia you nak BER-henti? Btw, betul jugak. takan lahh sebab "lelaki hipokrit" tuh aku nak BER-henti. Tak okayy? Sorrry, excuse me! Seriously, kiterr benci TER-sangat dengan "capital J" tuh. He is Hypocrite. Semua cakap kata-II dia langsung tak boleh pakai. SUMPAH ! Tak boleh pakai. Muka nampak okay, tapi sikap? Herhhhh, tuhan ja yang tahu --'. So, to "capital J" once again I warning youu "our relationship already ended". Please, dun bother me again. Foreverrrr, okayy?

Lastly, kiterr try untuk mengelak dari dia. Seriuss, kiterr tak nak jumpa dia. Mintak-II lahh selalu dapat "counter" atas jak. Aminnnnnnnn (: Sebab bila tengok jak muka lelaki tuh eeeeee, macam nak tumbok sampai MATI jak. Benci TER-amat nihhhh. Astagafirullah-al azim...
  • Bieeeeeee !! engat lagu nih takkk? Lagu kiterrrrr hehe. Seriouly, I love youuuu so muchhhh and misss youuuuuuuu :3
Haha Gambarr tak da kena mengena :P
Nih My cute nephew Kasih Nur Humaira her name. Alaaa, now her sick okay. Demam, sebab makin membesar. 12hb Feb nih besday my nephew, sekali dengan ayah dia. Besday diorang sama tauu, bestt keennn? Haha, Celebrate besday Kasih and Ayah di rumah lahh siap BBQ lagi. Cake? Hehe dah booking, tadi rasanya kiterr design cake tuh just "angka 2" sebab my nephew baru nak masuk dua tahu. Cake ayah dia? Sama kod, but angka 31. Hihihi
Mood : Thinking of you (: