1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



22 January 2012
I'm sick of all the problems :'( @2:15 am | 0 individual(s)

// Menaip entry nih, dengan Mood "Longlai" :3 //
Photobucket
Assalamualaikum (:

Malam nih kiterr tido pukul dua subuh okay, semata-mata nak update My Sweet Blog nih. Seriuss, rinduuuuuuuuu :P Hari ni seperti biasa lahh, pulang kerja pukul 11:30PM. Sumpah ! kiterr penat gilakk nak mampuss. Betol ! Hampir nak gilakk suaa nihh. Apa tak nya, masuk nih kiterr kerja takda cuti. Shift kiterr, dua minggu takda offday, morning and afternoon. Tak ka penat tuhh? Wei, memang penat sangat-sangat penat. Esok kiterr full, isnin full & selasa kiter cuti. Time offday tuh lahh kiterr nak berehat berabis. Maw lepaskan kepenatan bekerja selama dua weeks tuh. Customer's ramai gilerr, disebabkan mau "Chinese New Year" lah katakan. Herrhhh ==' Tuhan jak yang tau betapa ya, penatnya bekerja. Badan ni, mau tau macam mau TER-burai, tulang-tulang macam nak reput dah. Kesian tak kat kiterr ni wak? :'(

Tadi pergi kerja memang kiter rasa macam lain-II jak. Tak larat mau bangun, bila sampai tempat kerja abis "briefing saturday" kira coins, duduk kat counter tetiba badan kiterr nih jadi panas. Suhu badan naik, but kiterr just tahan. Then, tahan punya tahan tetiba rasa mau muntah. Hari nih, kiterr muntah sebanyak tiga kali okay? Tuh pun lepas jak muntah badan rasa terus okay sikid. But kepala still dizzy lah. Kiterr memang demam pun tapi semangat mau kerja tuh jadi kiter p jugak kerja (keputusan saat-II akhir). Last-II tak sangka plak jadi macam ni. So sad kan?

Dah pasal tuh pasal ni plak. Kat tempat kerja, macam-macam benda terjadi selama dua minggu tuh. Ini lah itu lahh sebab "Capital J", My friends cashier lah, stuff lain lah. Huhu, macam mau nangis jak bila terfikir semua benda tuh. Rasa macam mau BER-henti kerja pun ada. Bukan apa kiterr tak tahan dengan gosip sana-sini. Seriuusss,s kiterr dah tak tahan. Kesabaran kiterr dah abis dah. Cukup sangat dah kiterr bersabar. Susah jugak kenn bila kiterr baik sangat kat orang? Then orang tuhh plak pijak-II kepala kiterr dari belakang. Herrrh ! Jadi jahat susah jadi baik pun susah :/

Esok kiter kena bangun pagi lah. Kerja dan terus kerja, kalau boleh kiter tamauu kena "Counter LG" boleh? Kiterr "hate" sangat dengan "Capital J" tuh. SERIOUSLY, I hate him. Dia selalu buad kiterr nangiss tauu. Kiter tau dia saja buad kiterr macam tuh. Air mata kiter nih, nak katakan hari-II keluar di sebabkan dia :'( To, Capital J tolong lah jangan buad kiter macam nih. "Our relationship is over" and Now I have My Zombi. So, tolong lahh, please tell all your friends, that our relationship has already ended.
Bie, kiter rindu sangat dekat awak. Doakan kiter baik-baik saja :'(
  • Lagu nih tak kena mengena dengan yang hidup mahupun yang telah meninggal. Just like, mendengar sambil ikut mood  ^^
 Mood : Crying, Sad, dizzy :'(
Try to think positive, sabarrr.