1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



05 January 2012
Seriously, I'm Tired :'( @1:23 am | 0 individual(s)

..بسم الله الرحمن الرحيم
//Menaip entri ni rasa "Capekk bangett"//
Photobucket
Salam 1Malaysia dan selamat malam yauww !! Haha "Hip Hop" kejap ek. Hehe, menyempatt lagi kenn? Tuh, versi semangat mengantuk tuhhh. Okay guys, sorry lahh baru dapat "UPDATE" My chubby blog nih. Sumpah weyhh rinduu gilerrrr dengan My Blog nihh tauu. (cehcehh, macam lahh se-abad lamanya tak update kenn) hehe** TER-gedik :P

Hari ni, malam ni dan saat nih baru ada free nak update blog ohh. Busy memanjang ja kiterr ni kenn? Maklum, budak bekerja lahh kata kann, kuikuiikui -,-'. Nak tahuu takk, dua minggu lalu tuhh "customer's" ramai ja ehh. Tak pandai nak abis kan orang kat tawau nih. Herhhh Kompleks shopping tuh ada ja orang dia then "shoppingg" jak kerja diorang kann. TER-lampau kaya betol kod agaknya, hehe. Seriously, kiterr muakk layan sebahagian customer's tuhh. Alahaiii ! Swearrr, cerewet nak mampus mak aii. Nak ini lah, nak itu lah. Ada plak tuh, RM0.05 sen pon nak kecoh-II? Kalau dua juta ka, sepuluh juta ka tak pa jugak. Ini tak ! Adeh, "bakhil" betol lahh makhluk Allah ni kenn? Huhu

Huhhh !! Sungguh kiterr tak sangka betapa "capekk-nya" bekerja nih ehh. Pegi kerja awal morning pukol sembilan pagi, rehat tengahari, rehat petang then pulang malam pukol 11 sampai rumah. Wehhh ! Sangat-sangatlah penatt. Minggu nih okayy sikid, at least banyak jugak rehat daripada minggu sebelumnya. Nasib baik kiterr tunda "next month" about "lesen memandu" tuhh. Kalau tak, pengsan lahh. Huhh Ya Ampunn !! Tuhan jak yang tahu betapa penatnya di minggu-II sebelumnya tuhh. Satu minggu "FULL" berturut-II okay? Penatt kenn? Sumpah! Memang penat gilerr. Btw, now tak jugak dah sebab kiterr dah ada "New Roster". Hari Selasa kiter "offday" then esok kiterr "after". Hehe, masok tengahari (:

So, malam nih mau tidur berabis joo sebab lusa kiterr "full" lagi. "Double Full" plak tuhh. Huhu, tidakkk !! Penatttt againn :'( ** Okay, GOOD NIGHT lahhh. Kiterr tidurr duluw ekkk :3
Zombii, sorry lahh jarang sangat dah message calling-II youu. SERIOUSLY, kiterr busy sikid. Jangan marah-II, mejok-II yaa. Sorry okay :'( Sayang awak. ILYSM and IMYSM hanyaaa UNTUK KAMU :P
Mood : Very Tired @_@