1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



24 January 2012
Tomorrow is My Offday :') @12:02 am | 0 individual(s)

Photobucket
Assalamuaikum (:

Hyee awakk !! Malam ni kiterr Update blog lagi lahh. Semangat sangat nihh. Sebab apa? Hehe, sebab esok kiterr "offday" lah wakk. Suka tak suka tak? Mestilah kiterr suka, offday plaknya tuhh. So malam nih mau online lama-II sikid hehe still rinduuuuu lagi dengan My Blog nihh tauuu :3

Apaaaaaa!! What story for this today? Haha, tak da pa yang best pun. Hermm ! Mau cerita ka tak, cerita ka tak? -,-' okay-II finee kiterr cerita. Okay macam nihh, hari ni kiterr kerja still macam biasa je lahh. Kiterr kena counter dua puluh means counter luar (Kongkes). Btw, kali ni kena counter situ rasa macam tak boringgg plak. Haha biasa if kiterr dapat counter tuhh sumpah boringg teramat gilerr weii. Sampai mau TER-tido pun ada, opppsss TER-lepas cakap ^^ hehe boleh di katakan selalu nak tertido ohh (:

Di samping itu juga, haha cehh !! Ayat kiterr skema gilakk kennn? Hehe, gedik tauu. Hey awak, nak tauu hari ni kann, kecoh tauu pasal seorang my friends cashier nihh. Alahai, dia baru TER-rasa Ter-pulau lah pulak. So sad kennn? Tak sangka dia baru perasan. Tuh haaa, gedik lagi kann, dah di pulau. Alaa, kiterr tauu laa yang youu budak lama kan situ tapi jangan lah sampai TER-over sangat kat budak baru macam kiterrr nihh, kesiaaaannn. Tak sopan langsungggg ehh. Sumpah kiterrr benci sikid (sikid je) tengok muka dia. Perasan baik lahh tuh. Herhh -,-'

So now bila jadi macam ni mula lahh nak mengadu sana-sini. Elehhh, nak cari simpati lahh tuh. Excuse me okay, kiterr tak makan simpati orang. Dah gedik, gedik lahh jugak. Lain kali kalau nak layan orang, please lah layan dengan baik sikid tak kira youu orang lama or baru. Kena lahh sopan sikid bila nak Menegur or whatever lahh, kennnnn? Bukan ka baik if macam tuhh? Ni takk, siap nak tinggi suara plak. Engat youu besar youu okayy sangat lahh? Gituuu? Hello !! you siapa ohh nak tegur cashier baru macam tuhh? Elehh sekarang mula Ter-hegeh nak mintak maaf plak. Hermmm, tak perlu kata apa-apa, nak mintak maaf? Huhu tengoklah bila freee (:
Photobucket
To youu girl seriously I dun like the way u greet a person. I dunno why, but for sure I dun like ur attitude. So now if u want to be friends with me, please keep ur century and please change ur attitude. Thanksyou (:
  • Gong Xi Fat Choi kepada semua penganut agama cina especially to My beloved sister, My Brother-in-law and family yang berada di Singapore "Selamat Tahun Baru Cina". Angpauuu jangan lupa, okayy? Hehe (:
 Mood : Happy offday (: