1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



05 February 2012
"Contest I ♥ My Bff" @8:39 pm | 6 individual(s)

Assalamualaikum (:
UPDATE !!!

Halooo guys !! How are you today? Hope, everything's gonna be okay ^^ cehh cehh macam bernyanyi lagu "Ya Sudahlah" pulak kenn? Haha. Hyeee, nak tahu tak hari ni saya nak umumkan bahawa "Contest I Love My Bff" telah pun TUTUP dengan serta merta pada hari ini, okayy? Hari tu kan saya dah janji Awal Januari peraduan ni TUTUP. Tapi malangnya saya busy gilerr kerja time tuhh. So baru hari ni saya dapat update this blog. Kesian tak, wak? Okay tak mau membebel panjang lebar lahh, jadi sekarang macam nih saya nak bagi tengok korang senarai peserta-II yang join "Contest I Love My Bff" dari "Blog Chiikaroxiirna" ni okayy (:
Haaa dekat bawah sana tuhh, alaaa tuhh haa ishh tak tengok ka? Tuhh ehh nampak kenn? Haa tu lahh senarai peserta-II yang join this contest. Tak lah ramai sangat pun tapi adalah melepasi syarat dari TIGA puloh orang yang saya TARGET, hehe. So, cuma ada 34 orang je yang SUDI join this Contest. So sad kenn? Tapi tkpa, kann 1st time saya buad jadi saya tak kisah sangat laa wak. Mana tauu nanti esok lusa contest yang KE-dua kalinya saya buad tu ramai yang nak join plak. Kennn, kenn? Hehe :P Okay now sila tengok list-II kat bawah tu :3

Senarai Peserta-II "Contest I Ilove My Bff" ;
Kepada peserta-II yang menyertai peraduan I Love My Bff ni, nantikan keputusan dari panel yang terpilih okayy? B'debar-II tak ni? Hehe keputusan akan diumumkan pada 12hb Februari 2012 bersamaan hari Ahad. Satu lagi, kiterr nak bagi tahu "Hadiah yang saya janjikan, malam tuh jugak saya akan bagi". Dun wuryy? Just wait ya! Akhir kata, saya nak ucapkan Terima Kasih kepada "blogger's" saya yang sudi jadi follower dan sudi Join Contest PER-tama Chiikaroxiirna. Thanks a lots, and next time jangan lupa untuk join lagi okay (:
Sentiasa lah mengikuti berkembangan mengenai Contest I Love My Bff tersebut dari semasa ke semasa di Blog Chiikaroxiirna ^^

Labels: