1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



30 April 2012
I'm sorryyy )': @1:05 am | 0 individual(s)

Assalamualaikum )':
// Sorry, sebenarnya kiterr tak da mood nak update blog ni. Sedih gilaa gilaa, tapi kiterr kena jugak update sebab kiterr nak dia tahu yang kiterr sayang sangat dekat dia )': //

Awaak, kiterr tahu awak marah dekat kiterr kan? Mustahil awak tak rasa marah, kecewa, sakit hati kan? Kiterr dah agak dengan semua perkara ni. Kiterr jugak kan da agak mesti suatu hari awak tahu jugak siapa "Capital J" tu. So now, semua dah terbongkar siapa dia sebenarnya. Disebabkan semua ni dah terbongkar okayy kiterr akan cerita semua dekat awakk.

Awakk, kiterr nak bagi tahu yang tuh ceritaa lama tapi baru hari ni terungkap kan? Tapi takpa hari ni, malam ni, minit dan saat ni kiterr akan bagi tahu semuanya. Oleh sebab awak masih ragukan cinta kasih sayang kiterr. Kiterr akan ungkap kan everything this matter. Ni semua sebab kiterr sayang awakk. Trust me, only youu.
Awakk, awak bolee marah kiterr. Kiterr tahu kiterr dah buad salah besar. Dan kiterr akan terima semua teguran dari awak. Tapi satu ja kiterrr minta "Jangan pernah benci kiterr" )':
Untuk pengetahuan awak, yaaa memang betul "Jarsah" is "Capital J" tuh. Memang dia "ex bf" kiterr, dia jugak laa "supervisor" kiterr dan dia jugak laa punca segala-galanya. Awak, ya that ritee kiteeerr memang pernah hang out. Tapi cuma sekali dua, itu pun dengan member lain, ramai-ramai. Kiterr tak da niat pun nak hang out dengan dia, tapi apa kan daya kiterr kena pergi jugak sebab member lain paksaaa. Kiterr, da tolak untuk join sama tapi akhirnya kiterr kalah. Then terpaksa hang out dengan diorang jugak. Sorryy )':
Awak, sikid ruang pun dah tak ada untuk capital J tu. Percaya laaa, awak ja yang terpahat dalam hati ni )':
Okayy, disebabkan kiterr sayang sangat dekat awak. Kiterr nak gtau lagi satu hal. Jujur dengan hati yang paling-paling dalam ni. Kiterr tahu awak sakit hati bila tengok semua gambar-gambar tuh kan? Sumpah, apakan daya kiterr member lain dah paksaa. Kiterr dah elak, tapi capital J tuh yang teregeh-egeh. Yang pasti kiterr nak awak tahu semua tu sedikit pun tak merubahkan hati kiterr untuk lupakan dan kurang kan cinta sayang kiterr untuk awakkk. Disebakan semua ni dah berlaku, okayy kiterr janji dengan awak demi cinta kiterr kiterr tak kan pernah dah hang out dengan capital J and member servay lain. Awak, ni janji kiterr dengan awak.
I'm really sorry. That there is only you in my heart and only you that I love. Please trust me. I have no intention to do and hurt you )':
Satu  lagi yang paling penting awak tahu ialah tentang hal ni. Awakk, awakk dah tahu kan yang kiterr nak berhenti kerja? Okayy fineee, kiterr gtauu. Selain penat, kakak nak kahwin salah satu sebab kiterr nak berhenti juga sebab capital J tuh. Tahu tak macam mana payah nya nak menghadap "ex bf" tiap hari? Seriusss, macam nak gilaaa pun adaa. Apa tak nya dalam masa yang sama mesti menghadap dia dan dalam masa yang sama jugak teringat dekat awak. Awak, tahu tak kekadang kiterr rasa berdosa sangat dekat awak dan kiterr tahu kiterr memang dah banyak sangat buad dosa tu. Seriuss, kiterr dah tak kuad dengan semua ni. So kiterr ambil keputusan muktamad untuk "RESIGN". Sebab kiterr pikirr mungkin dengan cara ni persalahfahaman juga takan timbul. Lastly.. Awak, perasan tak bila awak call kiterr then suara kiterrr bunyi lain je? Seriuss, kiterr nangis time tu. Kiterr nak awak tahu, yang bila awak call kiterr kiterr rasa sangat happy. Dan dalam masa yang sama kiterr menitis kan air mata tu sebab kiterr pikirr kiterr da buat dosa dekat awak. Tah lahh dosa apa. Sorry.
One morething, setiap malam sebelum tidur kiterr akan selalu berdoa supaya dapat jumpa awak. Kiterr tak kisah laa tunggu berapa lama lagi. Tapi yang pasti itu harapan kiterr dengan awak. Kiterr harap sangat kiterr dapa jumpa awak.
Kiterr harap, rasa ragu awak dekat kiterr tak kan lama. Awak, percaya lah kiterr cuma ada awak seorang ja. Sumpah tiada lain. Only youuu Muhamad Fuad Ahmad in my heart )':