1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



17 June 2012
Kamu telah berbedah, really miss youu zombii )': @2:34 pm | 0 individual(s)

Assalamualaikum.
See my title, macam sedih-sedih jak kan? And yeaahh, aku memang tengah bersedih. Huhu, nak perli lettew? Whatever! Ulang, whatever okay? Kesah pulak kau --' ? Kiterr sedih bukan apa, rinduuu dengan my capital laaa. Heeee, sebok ba mahu jugak tahu. Huhu sumpah zombii kiterr rinnnduu giloss dekat youuu. Adakah anda tahu itu? --'. Sampai hati awak kan, heee rasa nak nangisssss tau! Sudah laa kaki kiterr sakit, sampai hati buat kiter macam ni. Teeeett! (tetiba cerita pasal kaki pulak) Yaa laa, tengah sakit tau. Tadi jumpa dokter, dokter tu kata kaki kiter have problems. Ngeeee! Muka dokter macam seriuss jee, nasib baik comel (gedikk kejap) kalau tak kiterr cabut lari dah sebab takut dengar apa yang dokter tuu akan cakap. Then, dokter tu cakap kaki kita selalu sakit means selalu terasa kebas kadang tak boleh nak gerak effect daripada jarang bersukan/bersenam. Eeuuw, dokter tu tau laa yang kiter ni "Atlet". Haa, memang pun kerap kali kaki ni sakit. Pastu, dokter tu kata lagi berat badan kiter makin hari akan naik. Oh tidak! Akhir sekali dokter tu cakap, kiterr mesti bersenam dan jaga pemakanan kalau tak effect nya pada kaki and then pada berat badan. Laaa, macam tu ehh?

Zombii, awak tahu kiterr miss gila-gilaaa dekat awak, kiterr miss banyak about awak. Kiterr miss bila awak cakap "Iloveyouu" dekat telinga kiterr, kiterr miss suara gelak-ketawa awak, kiterr miss bila awak panggil kiterrr "sayang". Dah tahu, banyakkan kiterr miss about youu. Everyday okay? Ulang, everyday!  Youu, ada miss dekat kiterr? Ohh, hanya tuhan saja mengetahui apa yang TER-sirat dan TER-surat dalam hati awak :|

Now, kiterr rasa awak makin hari makin jauh dari kiterr, sebab apa? Sebab awak punya "busy" dengan segala hal yang awak buat tu. Haih, macam ni ka yang awak rasa bila kiterr sibuk dengan kerja dulu? Sorry, kiterr baru menyedarinya. Tapi seriuss kiterr takda niat nak buat semua tu. Sumpah! Lagi pun, dulu masa kerja kita susah sangat haram nak pegang "handphone" awak tahu itu? Seriously, sekarang kiterr rasa sangat-sangat sunyi. Ohhh God, pleaseeee pleasee give me strenght )': 
Awak semua dah berubah kan, termasuklah dalam perhubungan kita. Kalau lah boleh preview masa lalu kan best. Kiter nak Muhamad Fuad yang dulu. Boleh? Huhu, maybe just a dream. Sebab Muhamad Fuad yang dulu selalu sayang dekat kiterselalu bagi semangatambil beratperhatianmessage/call tak pernah putus-putus dan setiap saat ada untuk kiter.  Huih, kiter rindu dengan semua tu. Tahu tak! Seriously, Muhamad Fuad yang sekarang lain dari yang dulu. Ulang, sangat lain. Herm, susah nak cakap. Tapi yang pasti Muhamad Fuad yang sekarang makin hari makin matang dalam segala benda/hal termasuk dalam perhubungan ni. See, awak jarang da message/call kiter kan? Zombi awak, perasan tak! Kalau dulu nak katakan dalam sehari twenty-four hours phone kiter ni asyik nak berdering jak.  Sampai naik meluat pun ada. Sekarang? Haram message dari celcom jee buat penoh inbox my phone. Kadang tu kiterr rasa macam orang ngek ngok pun ada menunggu semua tu. Means macam orangg "budu" laa. (airmata saya mengalir lagi).
I don't expect anything from anyone because the expectations always hurts..
Harapan? Rasanya makin down. Haih, entah laa maybe all this because my fault. Kali macam ni laa kan awak rasa time kiterr selalu leave youu? But I leave you not to have fun. Trust me, I was working. Heeee, sekarang banyak benda terpikir dalam kepala otak kiter. What this marked the end of our relationship? Ya Allah, apa ini dugaan yang kau berikan dengan aku? Huh, I cannot imagine it. Tapi takpaaa, andai itu takdirku. insyaallah, insyaallah aku kan menerima semua. Semuaaaa nya )':
I need, I miss and I love Muhamad Fuad Ahmad yang dulu. So much, really!
"IrnaSayangFuad"