1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



04 August 2012
Bukan diriku? @9:15 pm | 0 individual(s)

Hello, hari ni saya nak ucap HAPPY BIRTHDAY TO MY SISTER-IN-LAW. Isteri kepada abang aku dan merupakan ibu kepada anak buah aku iaitu Kasih nur humaira laa. Alaaa, yang comel nakal tu. Kak, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki disamping keluarga tercinta. Jangan kuat makan tau, nanti gendut macam aku -,-' Haha. Btw, di malam ahad ni aku nak hadiah kan korang sebuah lagu favourite aku. Haaa, tu haa yang kat bawah tu. Hayati betol-betol lagu tu tau. Serius, bestt. (Lagu ni takda kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah kembali ke waramatullah) SEKIAN :-

Tajuk lagu : Bukan diriku.

Setelah ku fahami
Ku bukan yang terbaik
Yang ada di hatimu

Tak dapat kusangsikan
Ternyata dirinyalah
Yang mengerti kamu
Bukanlah diriku

Kini maafkanlah aku
Bila ku menjadi bisu
Kepada dirimu

Bukan santunku terbungkam
Hanya hatiku berbatas
Tuk mengerti kamu
Maafkanlah aku

Reff:
Walau kumasih mencintaimu
Kuharus meninggalkanmu
Kuharus melupakanmu
Meski hatiku menyayangimu
Nurani membutuhkanmu
Kuharus merelakanmu

Dan hanyalah dirimu
Yang mampu memahamiku
Yang dapat mengerti aku

Ternyata dirinyalah
Yang sanggup menyanjungmu
Yang lama menyentuhmu
Bukanlah diriku

Ulang reff.


Budak gendut ni tengah menghayati SRKIP yang telah diamanahkan oleh cousin's dia untuk menghafalnya. Skrip drama "Budak nakal" Hahaha.
Cehh, k/finee aku jiwang! Alalala, sekali sekala. Mungkin hari ni jak, esok, lusa tak da kot? Herm, entah laa aku serius tengah baca skrip drama ni tau. Stop ok, jangan ganggu aku boleh. Pii main jauh-jauh sana -,-'