1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



22 October 2012
Jangan tunggu aku :/ @5:10 pm | 2 individual(s)


Hewhew, apa-apaan ni? Kenapa kah wallpaper tu di tuju kan untuk aku? Confius aku eh! Ceh, terkejut laa sangat, hehe** kenapa perlu jadi macam ni? Ngee, sumpah aku binggung! Sampai macam tu sekali eh kau tak dapat lupakan aku? Kalau tahu ianya menyakitkan habis kenapa nak tunggu aku? Please eh, Don't wanna break your heart. Or maybe, I can ease the ache, the ache. So let me give your heart a break. Rasanya itu lebih OK kot. Jadi aku minta, jangan lah pikir tentang aku. You better pay attention to your work. Walaupun kadang tu aku terfikir nak benci kau, tapi ~ So aku try anggap kau kawan, because I think it's better to make friends than enemies lagipun kau pun berjanji nak buat hal yang sama dan you told me you'd never fall in love. Jadi mengapa sekarang kau menganggap aku lebih dari itu pulak? Bukan itu yang aku nak! Baby, I'm not like the rest.
Sudah cukup cukup sudah, cukup sampai di sini saja. *ceh ceh, sumpah merepek lagi haha**
Sampai bila kau nak tunggu aku? Rasanya our relationship has been very long end. Kenapa kau masih bersusah payah nak tunggu aku? Seriously, it's all the trouble yourself. So? Tolong lah. Bukan aku tak hargai kau, tapi.. Serius, aku tak tahu nak cakap apa dan macam mana. Setakat ni aku macam serik dah nak bercouple bercinta cintun ni. Kau pun tahu kan, sangat sakit wei bila disakiti tak dihargai. Untuk pengetahuan kau, ya sekarang aku memang sendiri. Tapi aku rasa aku bahagia sebab aku bersendirian. Ini lah my new life. Aku harap kau paham OK? Aku tak nak kau push-push aku untuk terima kau semula. Biarlah jodoh menentukan hidup kita masing-masing. Percayalah jika jodoh aku dengan kau semuanya tu pasti tak akan kemana. Kan? Aku minta maaf, sekarang aku nak bersendirian. Nak tenang-tenang pikiran dulu ceh hihihi. So Baby, try to understand :')

****
→ Maaf sebab tidak pernah mau jawab calling kau yang dalam sehari entah berapa banyak kali kau call -,- Dan dan maaf jugak sebab tak pernah mau reply your message. Bukan tak mau balas, aku dah cakap aku sibuk sikit tapi kau entah lah paham bahasa melayu ke tak. Tapi aku tertanya-tanya kenapa time kau kerja kau sibuk nak call messege aku? Boss kau tak marah eh? Kadang tekanan jugak bila telefon aku asyik berdering then nombor kau yang keluar :")
Jangan tunggu aku, yakin lah jodoh itu sudah ditentukan olehNya.
Ohh my Jerawat -,-