1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



04 November 2012
Selalu milikmu ♥ @12:07 am | 4 individual(s)

Assalamualaikum :')

Pejam celik pejam celik sekarang sudah masuk ke bulan november kan? Subhanaallah.. cepat sungguh masa itu berlalu pergi. Terasa baru kemarin sahaja kita menyambut hari raya aidiladha. Apakah itu petanda akan berakhirnya kehidupan di dunia? Allahualam'. Adeh, apa yang aku merepek tiba-tiba malam-malam buta ni? Entah lah, aku pun tak tahu kenapa tiba-tiba aku merapuh malam-malam begini -,-

Actually, aku sumpah tak tahu nak cerita apa? Otak kosong kosong kosong! Haha, owh yeaah nak kempen kejap ni. Sebenarnya nak kempen sebulan lepas tapi malas nak update blog lagipun kittew malu-malu nak bagi tahu laa hehe. Macam ni, sebulan lepas kakak aku beli "Big car". Ceh! Haha, eh bukan "Big car" but just "small car". Then, then nak tahu lagi tak sangka yang kereta tu rupanya untuk aku! Terharuu OK!  Oh My Kakak, Thanks so much much for this  Horeyyy, sila tepuk tangan yeaahh -,-. Takda laa kakak beli then dia suruh aku pakai. Belajar bawa jerr. Maklum aku kan memandu baru, ada lesen P da masuk enam bulan dah tapi masih tak reti and still TAKUT mau drive. Hehe (Trauma beb tengok orang kemalangan terus*)

Taraaa, tu laa dekat atas boyprengg baru aku. Comel kan? Black wow! Tapi kan aku ingat kakak aku nak belikan kereta "Sport Ferrari" ka? "Camry" ka? Atau "Baby Ninja" ka untuk aku. Heeee, Hahaha rupanya aku ni "Dalam Hati Ada Taman" jugak eh. Perasan, angan-angan tu terlampau jauuuuuh. Hewhew, biar lah bah kesian. Orang mau berangan jak pun hehe -,-

Then, 30hb Oktober lepas alhamdulillah aku sudah pun pergi "interview nurse" for SPA8. Yoyooo, sumpah aku bergegar nak mampus! Dan dan satu lagi, soalan-soalan mereka? Ya Ampun, kok susah banget! All about Science. -,- Heeee, mana laa aku pandai nak jawab. Seriuss, semua aku main hentam jak jawab soalan-soalan maut mereka tu. Apa yang aku tahu dan terlintas di kepala otakk aku masa tu, haa itu laa yang aku jawab. Hehe, apapun Alhamdulillah semua sudah selesai. Tinggal tunggu result. Harapan aku tak tinggi mana pun nak dapat jururawat under goverment ni, sebab aku tahu sekarang terlampau banyak sudah jururawat di Malaysia. Yang pasti, Hope dapat laa. If tak dapat, takpa mungkin takda rezeki "My Abang said" :')

****
Buka YouTube tiba-tiba terjumpa lagu ni. Serius, kittew rasa sedih :'( Nak tahu kenapa? Entah lah, rasanya ada sesuatu kot yang bermain di fikiran aku masa dengar lagu ni. Thats why, I'm feel sad, then cry. Wowww, Maybe because I always think about him. "Kalau lah" dia dekat di sini kan best :'/ Yeah, aku tahu all just be a dream. Aku sedar dia bukan milikku lagi dan aku tahu dia da lupa semua mengenai aku. Kan? Oh God! What's wrong with me? I don't know why with myself. Maybe, sometimes I need your shoulder to CRY on :'( Ohh nooo, kenapa aku berasa sedih bila fikirkan dan tengok gambar dia. Mentang-mentang hanya satu dalam laptop, yang satu tu laa jugak tergedik nak buat aku nangis kan? Heee nakal sungguh gambar itu tau :( Whatever it is, may God always protect and take care of you. Dari jauh, itu saja mampu aku doakan untuk mu.
When I think of you my heart felt very sick and sometimes I feel sad to think of all about of us. I don't know why with myself. Seriously :'\
Thanks sebab pernah hadir dalam  ini. Thanks for everythings!