1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



16 December 2012
Happy Birthday to you ^^v @12:08 am | 0 individual(s)

Assalamualaikum :)
Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to Muhammad Fuad Buchuk. Happy birthdayyy too youuuuuuuu :D

Aik, Birthday siapa hari ni? Hehee, Oppss!! Sorry suara kittew agak buruk sikit. Piching hilang kena gigit semut, tu yang sumbang yumbang tu hihihihi. Btw, Happy Birthday bie. Sweet twenty! Jyeaah dah tuoo dah. So, jangan perasan nak muda OK? Dah angka dua kat depat tu. Hihihi. Sorry kittew wish lambat lapan minit lima puluh Sembilan saat hewhew -,- memang saja nak wish lambat lapan minit pun. Alaaa, lapan minit jak pun. Tengok jam kat atas tu, only eight minutes, right? Werk! Nak marah? Ceh marah laa, tak getaq pun, tak kesah pun, tak takowt pun dengan budak zombie ni. Hahahaa :P

Apa yang paling paling penting, semoga panjang umur, semoga Allah selalu bersamamu, memberkatimu agar dalam keadaan sihat selalu, di beri rezeki yang melimpah-limpah kepadamu, jangan tinggal solat dan semoga handsome boyy selalu. Ceh *agak-agak ada ka ayat macam tu?* Haha! Dan satu lagi, belajar rajin-rajin tau. Jangan rajin nak cari awek, gf, makwe jak kat sana -,- Ingat tu. Ulang, belajar rajin-rajin OK? Awass (ayat ugut konon) Hehe ^^v

K laa, namau banyak cakap. Kittew sedih sebab kittew rindu budak zombie ni. Huhu, budak zombie tu dah sombong tahap gaban tau, sibuk memanjang jerrr kan? Heeeee, gigit kang! Hahaa eh, kidding only yaaa :P Take care bie, jaga diri tu elok-elok. Makan minum harus dan wajib di jaga okay? Akhir kata, ceh wah ayat skema* SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-20 MUHAMAD FUAD AHMAD a.k.a. Zombie.
Walau raga kita terpisah jauh, namun hati kita selalu dekat, bila kau rindu pejamkan matamu, dan rasakan a a a aku :)
Wishes from me special to youu :)