1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



04 December 2012
Hello December! @5:02 pm | 0 individual(s)

Assalamualakum :)


Hohoho, lama benar aku tak update entri di blog ni eh. Tengok, sampai dah bersalji-salji dah blog aku ni. Hehe, tengok tak tengok tak salji yang terjatuh kat blog ni? Huhu, sejuk rasanya tau.- merepek* -,- Dan dan dan aku tau mesti ramai yang rindu sambil tertunggu cerita terbaru aku kan? Especially, youuu!! Yeah, I know I know it. Meh sini, nahh muaaah sikit dekat dia :'* Hahaaa,

Alaaa, takda yang istimewa dan perkembangan terbaru pun laa. Macam biasa dan begitu-begitu jak eh. Tapi, perubahan pada berat ada. Yeah! Naik 3KG ngeee -,- haha. Kuat makan dan suka tidur lambat, haih. Yang pasti di bulan baru ni yeah, Insyaallah having good things for me. Maklum bulan baru mesti ada perubahan pada diri jugak. Tak gitu abang², kakak² dan adek² sekalian?

Hey, try to listen to the song on my blog. Awesome, right? Yeah, memang pun ^_^ and my caller ringtone pun lagu ni jugak. So, nak my number phone? Haip haip, no no no hehe :) Hewhew, suka dengar lagu ni tersangat awesome tau.

My Twitter | My Instagram | My Facebook | My Youtube
I don’t wanna wake up tomorrow, If our memories filled with sorrow, I’d rather smile when i remember you, If you find someone, That can love you right, I won’t stand in your way, I won’t even fight, no, I won’t forget, I’ll always remember you.
Dear December, please be good to me