1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



25 February 2013
Sepetang bersama :) @1:16 am | 1 individual(s)

Assalamualaikum :)

Yeah, masuk ni dah seminggu lebih dah berada di Unimas (UnimasKu Gemilang). Serius, sedih tu memang ada. Tahu laa kan jauh dengan keluarga, mesti laa sedih :/ Btw, kawan-kawan senior kata. Sedih tu ketepikan dulu. Alaaaa, diorang cakap pejam celik pejam celik tak sedar jugak akan cuti sem tu. Haa, betol jugak kan :)

K/fineee, tak sedih dah tak sedih dah. Tengokkk kitew senyum ni ( smileee :) Hihihi. Btw, Seminggu ni memang konfem laa kan akan berjalan. Maklum laa, merantau kat Negeri orang semestinya akan melihat permandangan yang ada kat Kuching, Sarawak ni. Hehe. Alaa, aku pun baru tiga empat kali keluar hangout dengan member baru (senior) tapi sama umur haha. Kebetulan pulak, kitaorang semua satu kepala. And yeahhh ngam sangat :P

Haha, harap maaf  sila abaikan budak yang kat atas tu. Dia memang excited giler dapat bergambar dengan patung kuching sebesar tu. Tu yang buat muka comel semacam je haha -,-
And and and yang kat bawa tu ialah member baruuu aku. Yang girl comel comel tu, nama dia Nurul Aida. Asal Negeri Sembilan. Aida jugak merupakan ayat skema** classmate aku. Hihihi pilih kos semua sama. Maklum Kami Buddyz tak kan terpisah haha. Yang guna baju warna biru tu Ahmad Syazwan dia asal Kelantan. Dia kawan Wan, means Safwan yang merangkap Driver kitaorang hihi. Cuba tengok rambut dia,  ada alaa-alaa Awan Nano kan kan? Hihi. Safwan asal Negeri Sembilan, sama macam Aida. Pendek kan cerita, Safwan merupakan Kawan Aida kat sekolah if tak silap laa ^^v Kitaorang semua sebaya dan belajar sama Fakulti cuma kos lain lain.

  
Haaa, ni laa hasil Creative Thinking Kami -,- (Tetiba dan takda kena mengena pun)
Im so happy with My New Friends.