1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



22 March 2013
Life. @1:43 am | 0 individual(s)

Assalamualaikum..

Hush.. hush! Ya Ampun, tengok dah berhabuk blog aku ni. Kesian dia tiada orang nak jengguk kan kan. Actually, bukan ndak mau update tapi serius sekarang tengah busy tahap gaban dengan boifreng baru ni means (Assignment) aku laa -,-. Haha jangan nak mengada nak pikir bukan-bukan kay. Dosa tau!

Argh! Ndak sabar mau balek Tawau bah. Di sini pun, hehe seriously menghitung hari jak kerja aku. Dalam kepala otakk aku just "balek tawau" "balek tawau". Wei aku nak balek! Aku rindu keluarga aku, terutama sekali puteri kecik keluarga kami. Kaciih! Kacihh, Cik err rindu kaciih. Ndak sabar mau balek ni. Sebelum balek Tawau, pergh! assigment punya la banyak wei. Tangan aku dah macam robot dah jadinya. Ngeee, student of design technology memang macam ni eh? Selalu tidur lambat, assigment bukan main banyak gile gile dan dan  kerja projek huh ndak payah cakap la kan. Serabut kepala aku!

Tu satu hal. Yang ini pulak entah kali yang ke berapa sudah -,- 17032013 (Sudah cukupcukup sudah)
Selain parents, masa-masa aku macam ni laa orang yang aku harapkan nak meluahkan langsung ndak muncul. Mesej, contact aku pun tak da. Sumpah haram. Sungguh dia VVIP! Seriously sedih bercampur baur masa ni. Aku tahu aku tak boleh nak berharap sangat. Bila di fikir-fikir semula, memang ada betul jugak apa yang kawan aku cakap kan. "Kalau kata putus sudah keluar dari bibir, forget and leave him". Ya, aku yang mulakan mengeluarkan perkataan maut itu. Dan bermakna aku laa yang kena lakukannya. Apakah aku sanggup? However, the bitterness, I will try to forget all the memories and this date 21112010 : '(
#ThanksToAllah for every good and bad memories that we've been through as those memories keep us strong and wise in the future.
My friend said, tiada guna nak ingat orang yang tidak pernah nak menghargai. But I always think and think positive. Aku tahu dia bukan jenis orang yang macam tu. Ya, aku sangat tahu. For sure, I will try to forget everything. Everything about him. Dear friends, please help me for all these things. I don't know with whom to express these things.
Ya Allah.. Andai kata di Luh Mahfuz memang sudah tertulis nama dia sebagai takdir hidup saya, saya terima dengan hati terbuka. Tapi andai ada yang lain tertulis bahawa dia adalah jodoh saya yang sebenarnya, doakan saya agar mampu untuk melupakan si dia sebab saya mahu mencintai pasangan dunia akhirat saya dengan setulus hati kerana dialah pelengkap buat kaki saya melangkah ke Syurga.
Assignment ohh Assignment -,-