1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



25 November 2013
Thanks, make my dayyy ♥ @3:21 pm | 0 individual(s)

Assalamualaikum..

Lamanya tak update blog ni. Haa mesti ada yang rindu nak baca kan kan? Okay okay mai mai nak muah sikit kat orang yang rindu tu :*

Semenjak “break” dengan fuad, kawan kawan cakap banyak perubahan pada keadaan irna. Means, semua positif tau. Sikap dan cara hidup. Hehe, eh tak lah. Tak berubah pun laa, irna still irna yang dulu. Yang ceria, nakal, gila-gila, kuat nyanyi, cool, sempoi, agak sot sot sikit, yang sentiasa senyum dan dan perkara yang paling penting berat badan yang semakin hari semakin naik *konfius :’) Kan kan? Haaa, mesti  dah tau kan yang 16 november merupakan tarikh keramat. Ceh wah, eh eh bukan laa. Tu tarikh irna nikohh dengan capital I. Oppsss salah lagi, itu tarikh di mana irna dah lepaskan Muhamad Fuad Ahmad :’) Tarikh tu bagi irna, irna da buang semua tentang fuad. Irna tak sangka sekejap jer irna dapat lupakan dia. Serius tak sangka.  Alhamdulillah, irna da terima kenyataan yang jodoh irna dengan dia hanya setakat tu jer. Sekarang dia dah bahagia dengan cara hidup dia. Bagus lah kan? Harap “the girl name of Syafiqah” tu dapat jaga dia. Okay! Stop sampai sini cerita about fuad. END ~
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dan dan satu perkara lagi yang irna nak bagitau about Muhammad Irkaain Ikmal :’) The guy always caring, loving, concern about me. Alhamdulillah.. semenjak si dia pergi si dia ni laa yang selalu dengan irna. I don’t why, but seriously capital i sangat baik dan penyayang! Aummm <3 *gedikkansayaa.


21 November 2014 tarikh irna terima capital I. Tapi, tarikh tu… kalau di ingat, sama di mana tarikh irna couple dengan si budak kedah dulu -,- ngeeee, why boleh sama? Irna tak terfikir pun. Last last tengah baca msg msg capital I tetiba ingat ermm tarikh tu.. K fineee, forget it!
Muhammad Irkaain Ikmal, tak handsome pun. Manja, sweet, caring, sengal, noty & ngada jak. "Bukan harta atau paras rupa yang saya cari, tetapi kasih sayang, kepercayaan, kejujuran, kesetiaan dan kebahagian yang saya inginkan".
So, irna putuskan tarikh dimana irna terima budak manja ni “capital I” pada 22 November 2014. Maka, cehh haha. So tarikh muktamad 22hb November 2014. Irna tak nak ada persamaan dengan yang dulu. Yang lepas biar lah berlalu. Irna bahagia dengan kehidupan irna sekarang. Irna harap qain sentiasa ada, menjaga & bahagiakan irna. Satu hal lagi, irna dah nampak perubahan pada capital I. 1st, dulu capital I ada cakap yang dia selalu tinggal solat. After this relationship, Alhamdulillah hari semakin hari capital I da tak lalai tunaikan kewajipan tu. Dan 2nd, capital I ni merupakan perokok tegar -,- tapi irna dah tengok yang dia tak kerap sangat dah merokok. Haha apa tak nya, irna da bagi “amaran keras” siap siap kat capital I. If nak jumpa dengan irna please don’t smoking. Serius TAK SUKA. Hehe, budak manja tu ikut jugak sebab dia cakap *bakal bini dia yang polis ni garang, perintah kena ikut* Haaa tahu takut! Hee bukan apa, sebab irna sayang laa irna tak nak awak jadi perokok dan merokok :’)
Thank you so much Muhammad Irkaain Ikmal, 22hb November 2014, You make my day
# 2am, teman budak manja ni tengok bola kat cafe -,-