1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



01 January 2014
Selamat Tahun Baru 2014 @12:57 am | 0 individual(s)

Assalamuaikum..
Tercapai atau tak azam tahun baru, kita hanya mampu merancang sekaligus berusaha dan selebihnya Allah swt menentukan.

01 Januari 2014, 12.56am hehe lewat update *56minit sebab busy melahap makanan kat dapur. Alaaa lewat lebih kureng sejam je kot. Takpa kan? Haha (senyum sikit). Btw Alhamdullilah, sekarang sudah masuk ke tahun 2014. Begitu cepat masa berlalu kan kan? Dan itu bermakna ohh nooo usia aku juga akan naik satu lagi anak tangga. Eh eh, tapi itu tak bermaksud aku makin “tua” ek. Haha makin Nampak muda adalahh. Hehe, makin cute, makin gojes dan makin comell tauu. Hewhew. *Mohon jeles satt :P

Tahun ini, even sambut ‘new year’ kat negeri orang tapi rasa happy jugak. Dapat pengalaman baru at tempat orang. New year ni, aku sambut kat rumah kawan kawan kesayangan aku. Aida, farah, kak akma, kak nadrah, kak zima, meng, leeja, piejaa, jane, kak ema, kyra, eefa, jaja, jojie dan sorang budak junior (tak ingat nama) hehe. Seronok lepak dengan diorang. Serius, gila-gila dating. Even mood exam buat frust tetap cool. Haha semua buat macam tak final exam je. Bak kata farah “buku diketepikan dulu untuk sehari, dan new year di utamakan untuk malam ni” haha. Adei farah, banyak laa engkau ek. Weyh, ada enam lagi paper kill kita kena fight tau. Ingat tu haha.

Tapi, ada rasa sedih jugak sebab sebab rindu nak sambut new year dengan keluarga. Kalau time time macam ni mesti sebok duk BBQ. Haha dengan badan yang masam lagi, tapi tetap semangan nak kipas menu tu. Hmm, mesti kat rumah tengah meriah ni. Mesti rumah kecoh dengan suara kacih yang hmm macam makcik macik kan? Huhu rindu kasihkafeel. Eh, irna tak sedih. Irna happy kat sini sebab kawan-kawan kat sini ada. Mereka semua serius very awesome! Bahagia dapat kenal hampa-hampa semua <3 Hehe menu di malam new year kitaorang is “laksa penang” yeahh. Sedapppppp! Hehe then then irna hanya tolong tengok je ^^. Rajin tak? Rajin sangat.
Bismillah, "Jannah is my destination". Semoga tahun baru 2014 menjadi tahun yang lebih baik dan diberkati dari tahun sebelumnya.
Irna Ahmad