1 Silent Reader [s]
Home Twitter Facebook Instagram YouTube Follow
GadisBOO
entries profile tagboard links



23 September 2014
Happy Birthday Kakak! @12:49 am | 0 individual(s)

Assalamualaikum..

Wah! Punya lama aku tak update belog ni. Last update june, and now september okay =.= Haha I know I know mesti ramai yang rindu nak baca belog kittew ni kan kan? Meh sini sikit nak kiss orang yang rindu dengan curhat curhatt kittew ni :*
Actually sekarang tengah buat esaimen kat cais. Ye tahu tahu da pukul 12 malam da kan? Hee biasa lah, bukan student tu kalau tak tidur pukul dua tiga empat pagi and kadang tak tidur langsung direct pergi ke kelas. Haha. Tak gitu student student? Alhamdulillah sekarang da masuk tahun dua semester empat di Universiti Malaysia Sarawak. Means, subjek akan lebih lebih adventure la kan +.+ Ya kena harungi jugak. Sebab nak berjaya. Nak mak ayah abang kakak proud sebab ada adek macam aku. Hehe. InsyaAllah I will!

Adui, sebenarnya story utama aku is "Happy Birthday Kakak" laa. Heeeee. Hmm (22 September) birthday kakak yang ke 32 tahun. Tua eh? Haha belum tengok gambar kakak aku da cakap tua. Adui jahat sungguh! Haha. Okay okay, nak bagi ucapan kat kakak ni. Tengah focus on words. Haha sayang kakak!
My dearest sister, wish you a very warm and happy birthday! You're not only the sweetest sister but also a true friend. You're my best buddy in the whole world. I can't do without you kakak. I am so blessed and thankful to have a sister like you kakak and kak rahma in my life. May God bless you kakak. May you achiece and gets, all you ever wish for. All the treasures, money, good fortune and luck put together cannot match the joy that you give me when you're with me. Wishing you a very happy sweet 32th birthday kakak. I love you so much and ever! - From you cute lil sister :)
And for this, thank you so much kakak make my dream come true to traveling to Disneyland Hong Kong soon. I'm so excited! Seriously.

Dear Disember, I am so excited waiting for your month! HongKong Soon. Yeayyy!!